Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Start-koulutus Mikkelissä

31 maaliskuun @17:00 - 20:00

Tiedätkö jo kaiken Nuorkauppakamaritoiminnasta? Tuskin😉
Mitä kaikkea nuorkauppakamaritoiminta voi antaa juuri sinulle?
Start-koulutus on koejäsenille ja uudehkoille jäsenille suunnattu koulutus. Koulutuksessa kerrotaan mitä kaikkea kamaritoiminta on, mitä eri lyhenteet tarkoittaa R-IND, DP, LOM, INT ? Mitä ovat alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen taso?
Näihin ja myös muihin kysymyksiin saat vastauksen Start-koulutuksessa perjantaina 31.3.2023 klo 17.00 alkaen Keilakukko Mikkelin tiloissa Kauppakeskus Akselin alakerrassa.
Kouluttajana on Sami Savolainen Mikkelin Nuorkauppakamarista. Sami on kokenut kamarilainen ja toiminut useassa vastuutehtävässä niin omassa kamarissa kuin alueellisestikin. Toisena kouluttajan on Elina Häkkinen Mikkelin Nuorkauppakamarista. Elina on myös kokenut kamarilainen ja tänä vuonna on varapuheenjohtaja.
Start-koulutus järjestetään vuosittain kamareissa ja Start-koulutuksen käytyä voi hakeutua halutessaan jäseneksi.
Tämä koulutus on toteutettu yhdessä Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Nuorkauppakamareiden kanssa. Tapahtuma on avoin kaikille Nuorkauppakamareiden koejäsenille ja jäsenille.
Koulutuksen jälkeen on luvassa vapaamuotoisempaa perjantai-illan viettoa kamarikamujen kanssa keilaamisen ja virvokkeiden äärellä. Tervetuloa myös kokeneemmat kamarilaiset koulutuksen jälkeisille aftereille! Kuka onkaan Etelä-Savon keilakunkku?😉
Illanvietto ja keilaus on omakustanteinen.

Tiedot

Päivämäärä:
31 maaliskuun
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/544600347602345?active_tab=about

Järjestäjät

JCI Mikkeli
JCI Savonlinna

Tapahtumapaikka

Mikkeli
Mikkeli, Suomi + Google Map