Jäseneksi?

Mitä nuorkauppakamarin jäsenyys sinulle tarjoaa?

Kiinnostuitko toiminnastamme? Ihan mahtavaa! Tässä hieman tietoa mitä kaikkea nuorkauppakamari sinulle tarjoaa ja kuinka pääset liittymään jäseneksi. 

Suomen Nuorkauppakamarit ovat koostaneet kattavan infon mitä toiminta käytännössä tarkoittaa. Voit tutustua siihen tarkemmin tästä.

Jäseneksi liittyminen on kaksivaiheinen. Ensin haetaan koejäsenyyttä eli lähetät meille koejäsenhakemuksen  jonka jälkeen hallituksen puheenjohtaja ottaa sinuun yhteyttä ja tapaa mielellään henkilökohtaisesti tai jututtaa puhelimitse. Tämän jälkeen hallitus päättää koejäseneksi hyväksymisestä, joka tarkoittaa max. 2 vuoden ”harjoittelujaksoa” jolloin pääset tutustumaan toimintaan ilman velvotteita. Meillä on 50€ vuosittainen koejäsenmaksu, joka hieman sitouttaa osallistumaan toimintaamme. Tarjoamamme koulutukset ovat pääasiassa ilmaisia ja saat käyttöösi Office 365 alustan, jolla voi käyttää nykyään erillisellä maksulla toimivia ohjelmia kuten Wordia, Exeliä. Aivan rahan arvoisia etuja siis. Pyrimme siihen, että kuukausittain järjestämme erilaisia tapahtumia, mm. yritysvierailuja ja lajikokeiluja.

Voit olla mukana oman aikataulusi mukaan haluamissasi tapahtumissa. Toisia kamarikärpänen puraisee saman tien ja aktiivisimmat saattavat löytyä hallituksesta jo seuraavana toimintavuotenaan, pakollista se ei kuitenkaan ole. Koejäsenellä on oikeus osallistua kaikkiin jäsenillekin tarkoitettuihin tapahtumiin. Tapahtumia järjestetään oman kamarin sisällä, alueellisesti sekä kansallisesti ja kansainvälisesti. Mahdollisuuksia kehittyä, kouluttautua ja verkostoitua on siis niin paljon kun kerkeää hyödyntämään.

Virallisen jäsenyyden tavoittavat ne henkilöt, jota osoittavat halunsa olla mukana toiminnassa, osallistuvat tapahtumiin ja projekteihin. Jäsenyydestä päättää myös hallitus. Jokainen voi kuitenkin osallistua omien aikataulujen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti, joten stressiä ei toiminnasta tarvitse ottaa. 

Ootko sie meiän uus vahvistus huikeaan porukkaan? Laita hakemus tuosta alapuolelta tai laita viestiä meidän puheenjohtajalle. Tiedot löytyvät yhteystiedoista.