JC Ooppera 2023

JC Ooppera

Sukella oopperan pyörteisiin – Tervetuloa JC Oopperaan la 8.7.2023

Kesäinen Savonlinna kutsuu kaikki nauttimaan upeasta Saimaasta, oopperasta sekä uusien ja vanhojen JC ystävien seurasta. Eikä siinä kaikki – Olavinlinnaan saavutaan elämyksellisesti suoraan laivalla! 

Tämän vuoden oopperaesitys on todellinen klassikko, jonka musiikit ovat monelle tuttuja. Taikahuilu (W. A. Mozart) on satu ja laulunäytelmä, se on myös koominen ja sydäntäsärkevä, kiihkeä ja dramaattinen, harras, leikkisä, kansanomainen ja jalostunut. Rikas henkilögalleria tarjoaa kerroksia tulkinnoille, ja tarina puhuttelee yhä. 50-vuotisjuhlaesityksiin alkuperäistä ohjausta, lavastusta ja puvustusta uudistetaan, uudelleenohjauksen tekee Erik Söderblom. Esitystä pidetään erityisen onnistuneena johdatuksena oopperan maailmaan. Rooleissa nähdään suomalaislaulajien kärkijoukkoa mm. Tuuli Takala ja Iris Canderladia.

Ohjelmaa järjestetään jo perjantaina 7.7., jolloin vieraamme pääsevät nauttimaan sopraano Kaisa Makkosen esityksestä sekä ruuasta, juomasta ja hyvästä seurasta. Savonlinnaan kannattaa siis saapua hyvissä ajoin!

Oopperanäyttämönä toimii maailman pohjoisin keskiaikainen linna, Olavinlinna. Olavinlinna on Savonlinnan tärkein matkailukohde, ja sillä on värikäs historia ja tuhansia tarinoita.

 

Oopperapaketit

7.7. perjantain paketti 24,90 € sisältää:
– sopraano Kaisa Makkosen esitys
– pientä ruoka- ja juomatarjoilua

8.7. lauantain paketti 249,90 € sisältää:
– risteily Saimaalla (n. 2,5 h)
– buffetruokailu ruokajuomineen (laivassa)
– laivakyydin oopperaan (Olavinlinnan takalaiturille)
– Taikahuilu-oopperalipun (A-katsomo)

 

Lisätietoja tai majoitusratkaisuja apulaispiälliköltä:

Juhana Muhonen
juhana.muhonen@jci.fi

Tutustu Taikahuilu-oopperaan ja virittäydy tunnelmaan