Nuutti-Kuutti kiertää jälleen!

Savonlinnan, Mikkelin ja Pieksämäen nuorkauppakamarit yhdistävät voimansa toteuttamalla yhteistyössä koko perheen messutapahtumakiertueen Etelä-Savossa loka-marraskuun aikana.

Nuutti-kuutin tapahtuma valloittaa Savonlinnan 21.10.2023, Mikkelin 11.11.2023 ja Pieksämäen 18.11.2023. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja pääsymaksuttomia. Tapahtumakiertue kutsuu lapset ja lapsiperheet pitämään hauskaa yhdessä sekä korostaa yhteistyön merkitystä Etelä-Savon alueella.

Savonlinnan nuorkauppakamari toivottaa kaikki lapsiperheet tervetulleiksi viettämään riemukasta messupäivää 21.10.2023 Heikinpohjan urheiluhallille klo 11-16. Luvassa on mm. kasvomaalausta, poniratsastusta, pomppulinnoja, Savonlin temppurata, pelastusajoneuvoja, Esko Holmin satutuokio ja Terapiaperhosen kasvatusluento. Tule kuulemaan vinkit lapsen itsesäätelytaidoista, tapaamaan paikallisia palveluntarjoajia ja moikkaamaan ihastuttavia kisamaskotteja. Tapahtuman kruunaa illalla klo 18-21 järjestettävä lasten ja nuorten päihteetön disco, jonka tunnelmasta vastaa DJ Aerox.

Kierrä vaikka kaikki kolme tapahtumaa! Paikallistoteutukset ovat jokaisessa kaupungissa omanlaiset. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumaa ovat mahdollistamassa maakunnallisesti Lähitapiola Savo-Karjala, Suur-Savon Osuuspankki, Etelä-Savon maakuntaliitto, Eloisa ja Liikenneturva.

Savonlinnassa paikallistoteutusta ovat tukemassa Savonlinnan kaupunki, K-Citymarket Savonlinna, Savonlinnan Rotaryklubi ry, Taloluotsi, MPT Oy, Itä-Suomen kylmälaitepalvelu, Ram Mark Oy, K-Rauta, BLC ja Kiinteistöpalvelu Tim Turunen. Perheen pienimpien messupäivää turvaamassa ovat myös Muumivaipat ja Green Planet Astronaut.

Lisätietoja projektipäälliköltä Sanni Leppäseltä!

sanni.leppanen@jci.fi