Puheenjohtajan tervehdys

Hyvää alkanutta vuotta!

Yhdistyksemme hallituksessa valta on vaihtunut ja edessämme on uusi uljas, järjestyksessään 61. toimintavuosi. Savonlinnan Nuorkauppakamarissa olemme hykerryttävässä tilanteessa, sillä meillä on ennätyksellinen määrä koejäseniä. Olosuhteet ovat siis otolliset innostavalle ja kehittävälle toiminnalle heti vuoden alusta lukien.

Luvassa on erilaisia koulutuksia ja matalan kynnyksen mahdollisuuksia kehittää itseään esimerkiksi yleisön edessä puhumisessa. Lisäksi suunnittelun alla on upeita projekteja, joihin voi tulla oppimaan projektinhallintaa, johtamista, tiimityöskentelyä ja paljon muuta.

 

Yhteistyöllä vuoteen 2023

Savonlinnan Nuorkauppakamarissa vuosi 2023 on yhteistyön vuosi. Tulemme toteuttamaan tänä vuonna yhteistyötä kamarissamme tietoisesti monella eri tasolla.

Ensimmäiseksi panostamme yhteistyökumppaneihimme ja aloitamme vuoden koulutusputken kumppanuusmyyntikoulutuksella, jonne ovat tervetulleita paitsi kaikki nuorkauppakamarin jäsenet, koejäsenet, kunniajäsenet ja senaattorit, myös yhteistyökumppanimme ja toiminnastamme kiinnostuneet. Tahdomme tarjota kumppanuuksillemme lisäarvoa ja lähentyä sidosryhmiemme kanssa. Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa.

Toiseksi, yhteistyötä tullaan tekemään myös muiden nuorkauppakamareiden kanssa toteuttamalla mm. kamareiden välistä projektiyhteistyötä. Suunnitteilla on lasten ja lapsiperheiden kiertävä messutapahtuma usean kamarin yhteistyöprojektina teemalla Nuutti-Kuutin maakuntakiertue. Projektiin on mahdollista lähteä vetäjäksi tai tiimiläiseksi suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumaa.

Kolmanneksi, toteutamme yhteistyötä kamarissamme jäsentasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistamme jäseniämme mukaan toteuttamaan toimintaamme ja mahdollistamme tekemisen paikat kaikille halukkaille. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi jostakin tietystä vastuualueesta, voi hallituksen jäsen ottaa sinut mukaan tekemään ja oppimaan siitä lisää!

 

Astu mukaan JCI-harrastukseen!

Nuorkauppakamari on ainutlaatuinen harrastus. Se tarjoaa jäsenilleen matalan kynnyksen mahdollisuuksia kehittää työelämä- ja johtajuustaitoja, kouluttautua, verkostoitua, mutta myös pitämään hauskaa yhdessä!

Rohkaisen jokaista tarttumaan tilaisuuteen ja astumaan ehkä hieman sinne epämukavuusalueelle, jossa kehitys tapahtuu. Koulutuksiin, tapahtumiin, kokousmatkoille ja projektitiimeihin mukaan lähteminen on toiminnan suola ja sokeri. Ei kun vetämään vatsa täyteen! Pöytä on katettu ja hallitus on palveluksessanne.

Terkuin, Asta, puheenjohtaja