Strategia!-koulutus 2023

Been kipinästä roihahtaa strategian liekki!

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan ja luomaan Strategia! Savonlinnan Nuorkauppakamarille 12.-14.5.2023.

Viikonlopun kantavana teemana on Strategympialaiset ja  tapahtumapaikkana toimii Tanhuvaaran Urheiluopisto & Sport Resort


Mikä on Strategia!?

Strategia!-koulutus on Nuorkauppakamareiden vuosittain järjestämä koulutusviikonloppu, jonka keskiössä on strategia ja strategiatyö.

Strategia!-viikonloppu on intensiivinen koulutuspläjäys, jonka työstäminen aloitetaan paneutumalla ennakkotehtäviin. Osallistujat jaetaan tiimeihin, jotka työskentelevät järjestävän kamarin antamien ennakkomateriaalien ja tiimikouluttajien kouluttaminen osioiden mukaisesti. Jokainen tiimi luo tämän pohjalta oman strategian. Lopputuloksena järjestävällä kamarilla on useampi strategiaehdotus, joista he sitten kamarin strategiatyöryhmässä viimeistelevät oman strategiansa.

Jokainen ennakkotehtävistä suoriutunut ja viikonlopun koulutuksiin osallistunut strategisti saa mainetta ja kunniaa, kun hänelle juhlallisin menoin (luultavimmin etanamaililla) toimitetaan digitaalinen osallistumismerkki koulutuksen suorittamisesta. Jokaisella Strategia!-koulutusviikonloppuun osallistuvalla henkilöllä on koulutuksen jälkeen valmiudet luoda strategiaa omalle kamarille, yritykselle tai yhteisölle. Vaarana on intoutua strategiasta niin paljon, että löytää itsensä kouluttamasta seuraavana vuonna. Näitäkin on historiaan muutamia mahtunut.

 

 Koska nuorkauppakamaritoiminta ei ole niin vakavaa ja kyseessä on intensiivinen koulutus, viikonloppuun kuuluu asianmukaisesti pieni twisti ja heittäytymistä on luvassa. Strategympialaiset!-teema sisältää leikkimielistä kilpailua sekä olympiateeman mukaista pukeutumista. Tiimien muodostamisen vaiheessa kuulette tästä lisää.

Normaalista kokous-/koulutusviikonlopusta poiketen, puvut ja korkkarit saa jättää kotiin huilaamaan, niitä ei tällä reissulla tarvita. Se mitä laukkuun pakataan, on enemmänkin avointa mieltä, strategista ajattelua, heittäytymiskykyä ja niitä kuuluisia verkostoitumistaitoja, unohtamatta tietenkään urheiluhenkeä!

 Tuu siis ehdottomasti mukaan vuoden huikeimpaan viikonloppuun! Tämä on yksi parhaimpia koulutuksia, johon voit kamaritoiminnan aikana osallistua. 

Rekkarointi

Strategia!-koulutukseen on jokaisella Suomen Nuorkauppakamarilla mahdollisuus varata 2 kiintiöpaikkaa. Kamarikiintiöiden rekisteröinti sulkeutuu 31.3., joten jos olet kiinnostunut strategiatyöstä ilmianna itsesi kamarisi hallitukselle ja varaa paikkasi hyvissä ajoin! 

1.4. alkaen käyttämättä jääneet paikat tulevat avoimeen myyntiin, jolloin kuka tahansa strategiatyöstä kiinnostunut voi itselleen paikan viikonloppuun lunastaa. Vapaiden paikkojen rekisteröinti umpeutuu 8.4.,  jonka jälkeen pääsemmekin hyvin pian strategiatyön kimppuun.

Kokousviikonloppu kustantaa kokonaisuudessaan 240€

 Rekkari sisältää majoituksen 3 hlön huoneessa, liinavaatteet ja pyyhkeet, ruokailut, koulutukset, ohjelman, urheilugaalan ja muuta mukavaa mitä viikonlopun aikana tapahtuukin. Kuntosalin käyttö on myös mahdollista yleisövuorojen aikana, Sport Spahan pääsee -50% normaalihinnoista, esim. näitä voi sunnuntaina hyödyntää virallisen osuuden jälkeen, mutta ei kesken koulutuksien.

Matkat eivät tietystikkään sisälly rekkarin hintaan. Savonlinnaankin pääsee julkisilla. Onnibussi on kustannustehokas ja kätevä ja löytää tiensä myös meille. Lentäen on mahdollista saapua perjantaina Helsingistä, takaisin on mahdollista palata sunnuntaina muilla kulkimilla tai jäädä nauttimaan Savonlinnan upeudesta vielä päiväksi ja lentää vasta maanantaina (lennot operoivat vain arkisin). Kätevintä matkaaminen Saimaan syleilyyn on silti autolla, joten kimppakyytejä kannattaa tiedustella oman ja lähikamarien välillä. Julkisilla kulkevien kanssa voimme katsoa parhaimman jatkoyhteyden Tanhuvaaraan, sillä paikka sijaitsee n. 15 km Savonlinnan keskustasta. 

Mikäli yhteyksiä ei tunnu löytyvän, autamme mielellämme.

 

Rekkarointia koskevissa asioissa voit olla yhteydessä 

salla.hyrkas@jci.fi tai suvi.pakarinen@jci.fi

Mikäli työnantajasi voisi mahdollisesti kustantaa osallistumisesi tapahtumaan, voit käyttää painikkeen takaa löytyvää materiaalia hyödyksi, ladata sen ja lähettää työnantajallesi.

Haluatko olla mukana toiminnassa? Kiinnostaako yhteistyökumppanuus? Tutustu kumppanuuspakettiimme, jolla tarjoamme yritykselle mahtavan tilaisuuden näkyä koulutusviikonloppumme aikana. 

Huom! Näitä kumppanuuspaketteja on myynnissä ainoastaan kaksi, joten vain nopeat ehtivät mukaan. Voimme myös neuvotella muista kumppanuuksista. Mikäli kiinnostuit olethan yhteydessä eetu.kautonen@jci.fi

Viikonlopun alustava ohjelma

PERJANTAI

16.00 rekisteröinti alkaa (vapaa-aikaa esim. kuntosalille tai Spahan)

18.00 koulutus

20.00 iltapala ja tiimiytymistä urheilun merkeissä

 

LAUANTAI

7.00 aamiainen

8.30 koulutus

12.00 lounas

LAUANTAI

13.00 koulutus

15.00 päiväkahvit

15.30 koulutus

19.00 Urheilugaala

21.00 iltaohjelmaa

SUNNUNTAI

7.00 aamiainen

8.30 koulutus

12.00 päätös 

Tanhuvaaran Urheiluopisto & Sport Resort

Strategympialaisviikonloppu vietetään teemaan sopien Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Tanhuvaarassa voi opiskella mm. liikunnanohjaajaksi, valmentajaksi tai luontoliikunnan ohjaajaksi. Täällä voi kouluttautua myös e-urheilun CS:GO-valmentajaksi. 

Pyrimme tuomaan viikonloppuun sopivasti irrottelua urheilun merkeissä aina kun strategian luomisesta saadaan taukoa. Kokousvikonlopun voi hyvin päättää vaikka Spa osastolla lilluen, jos kotiinpaluulla ei ole niin hurjaa kiirettä.

 

Koulutuksessa mukana

Some haltuun!

Strategia!-koulutus

Savonlinnan Nuorkauppakamari

Savonlinnan Nuorkauppakamari ry:n Tietosuojaseloste