Yhteistyökumppanit

Vuoden 2024 kumppanuudet haussa!

 

Toimintamme yksi kulmakivistä ovat yhteistyökumppanit. Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa ja nostamme paikallisia yrittäjiä toiminnassamme esille. Voimme neuvotella kaikkia osapuolia hyödyttävät ratkaisut ja tarjota kauttamme koulutuksia ja näkyvyyttä sekä mahdollisesti tulevaisuuden työntekijöitä. Kumppanuudet voivat olla vuoden tai useamman mittaisia, tai vain yhden projektin mittaisia. Tutustu projekteihimme ja mikäli kumppanuusasiat kiinnostavat, ota yhteyttä sähköpostilla savonlinna@jci.fi.

 

Kumppanimme

Auto-Kilta on toiminut jo useamman vuoden Savonlinnan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanina ja on luottanut käyttöömme kokousmatkojen ajaksi aina jonkun saatavilla olevista autoistaan. Olemme päässeet huristelemaan turvallisesti ja ekologisesti välillä melko pitkiäkin kokousmatkoja. Arvostamme yhteistyötämme ja taatusti turvallisia kilometrejä! 

Vispilänkauppa on myös toiminut jo useamman vuoden yhteistyökumppaninamme tarjoten kokouseväät hallituksen kokouksiin ja muihin tilaisuuksiimme. Olemme myös päässeet itse oppiin toteuttamaan ammattilaisen ohjeiden mukaisesti kakkujen koristelua ja päässeet kuulemaan yrityksen tarinan. Vispilänkauppa sijaitsee Itäisellä Asemalla Savonlinnan Nojanmaassa ja he tarjoavat arkisin maittavaa kotilounasta sekä muita herkkuja. Erilaisiin teemoihin on tilattavissa herkkukasseja ja kakkuja on mahdollista tilata omalla kuvalla. Lisänä heillä on Juhlamaailman edustus, joten juhlakoristelutkin hoituvat saman katon alta. Arvostamme yhteistyötämme ja taatusti maittavia herkkuja!

Kulmasport

Puheenjohtaja Asta ja BUS Eetu Kulmaportin yrittäjän kansssa 2023

Kulmasport on uusin yhteistyökumppanimme. Jäsenet hyötyvät Kulmasportissa hikoilusta niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Olemme jo saaneet loistavaa padel-ohjausta – jäsenethän saavat myös ohjausta ja treenikäyntejä kuntosalilla huokeampaan hintaan.