Yhteistyökumppanit

 

Toimintamme yksi kulmakivistä ovat yhteistyökumppanit. Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa ja nostamme paikallisia yrittäjiä toiminnassamme esille. Voimme neuvotella kaikkia osapuolia hyödyttävät ratkaisut ja tarjota kauttamme koulutuksia ja näkyvyyttä sekä mahdollisesti tulevaisuuden työntekijöitä. Kumppanuudet voivat olla vuoden tai useamman mittaisia, tai vain yhden projektin mittaisia. Tutustu projekteihimme ja mikäli kumppanuusasiat kiinnostavat, ota yhteyttä sähköpostilla savonlinna@jci.fi.

 

Kumppanimme

Auto-Kilta on toiminut jo useamman vuoden Savonlinnan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanina ja on luottanut käyttöömme kokousmatkojen ajaksi aina jonkun saatavilla olevista autoistaan. Olemme päässeet huristelemaan turvallisesti ja ekologisesti välillä melko pitkiäkin kokousmatkoja. Arvostamme yhteistyötämme ja taatusti turvallisia kilometrejä! 

Kulmasport

Puheenjohtaja Asta ja BUS Eetu Kulmaportin yrittäjän kansssa 2023

Kulmasport on uusin yhteistyökumppanimme. Jäsenet hyötyvät Kulmasportissa hikoilusta niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Olemme jo saaneet loistavaa padel-ohjausta – jäsenethän saavat myös ohjausta ja treenikäyntejä kuntosalilla huokeampaan hintaan.